Dormotor Cornwall clasic

Dormotor Cornwall clasic
Simplist, dar totodată modern, cald, dar în același timp rafinat și elegant, dormitorul Cornwall reprezintă mobilierul ideal pentru crearea spațiului de care ai nevoie: intim, confortabil, liniștit. Acesta trebuie să reprezinte spațiul tău de destindere și de relaxare din fiecare seară, în care totul să fie la dispoziția ta.

Simte-te bine în dormitorul tău! Alege calitatea, funcționalitatea, confortul și aspectul plăcut, toate într-un singur mobilier, și nu te mulțumi cu nimic mai puțin. Mobilierul Cornwall este exact ceea ce iți dorești! Este realizat din lemn de molid, ceea ce îl face extrem de rezistent și îi conferă acea nuanță pamântie care este foarte reconfortantă, are un efect cald și primitor, și se armonizează extrem de plăcut cu orice tip de accesorii ambientale.


Mobilierul cuprinde un pat dublu foarte spațios, completat perfect de cele două noptiere practice, cu două sertare, un dulap în 5 uși, compartimentat în rafturi și spațiu pentru bara cu umerașe, cu oglinzi pe ușile exterioare pentru un plus de eleganță, două comode, una cu 4 sertare și una mai mare, cu 2 uși și 4 sertare și o oglindă de perete.

Caracteristici tehnice

Dimensiuni: Dulap cu 5 uși cu oglindă: 277/219/60
Pat dublu: 225/85/204
Noptieră: 60/51/48
Comodă cu 4 sertare: 106/81/48
Comodă cu 2 uși și 4 sertare: 158/81/48
Oglindă: 98/53/3
Finisaje: Material: cherestea din molid
Culoare: clasic