Dormitor Seby

Dormitor Seby
Îți dorești un mobilier simplu, dar în același timp elegant, care să nu îți încarce spațiul și să fie confortabil și funcțional? Atunci alegerea ta este dormitorul Seby. Realizat din lemn de molid, mobilierul este finisat într-o nuanță de alb care va aduce încăperii tale luminozitate și căldură, iar liniile clasice și finisajele rustice îți vor oferi familiaritatea și atmosfera reconfortantă de care ai nevoie.

Dormitorul este lumea ta de vis, o lume în care te pierzi la sfârșitul unei zile lungi și obositoare. Este mai mult decât locul în care dormi, este spațiul tău de destindere și relaxare. De aceea este foarte important să îl amenajezi exact așa cum îți dorești, după pretențiile și necesitățile tale. Mobilierul Seby îți oferă această posibilitate! Nu numai că are un design deosebit, clasic și elegant, dar este și extrem de practic și comod. Cu mobilierul Seby ai exact dormitorul pe care ți-l dorești și în care te vei simți cu adevărat bine!


Dormitorul Seby este extrem de versatil și poate fi adaptat oricărei locuințe! Trebuie doar să stabilești care sunt preferințele tale și necesitățile spațiului tău de amenajare și să alegi între piesele de diferite dimensiuni. Poți opta pentru un pat simplu (900) sau unul dublu (și aici poți alege între 3 dimensiuni – 1400, 1600 sau 1800), un dulap în 2 sau 3 uși, ambele compartimentate în rafturi și spațiu pentru bara de umerașe. Pe langa acestea, în dormitorul Seby standard sunt cuprinse și două noptiere cu un sertar și un raft, o comodă cu două sertare mari și două mici și o oglindă de perete.